Hitta hantverkare i Malmö - ett par alternativ du (kanske) inte tänkt på!

Precis som rubriken avslöjar är det dax att titta lite närmare på alternativ för dig som behöver hjälp i hemmet från en hantverkare i Malmö.

Kanske är det hög tid att rusta upp det där sltina köket, kanske behöver du lägga nytt golv eller lägga om hustaket. Men grejen med det här tipset är att ge dig ett par alternativ som inte är så uppenbara. 

  • Ta hjälp av en pensionär! 

Jo, det finns faktiskt gott om pensionärer därute som gärna delar med sig av sin yrkeserfarenhet och jobbar lite extra. Något som i allra högsta grad gäller för hantverkstjänster. När man tar in en hantverkare i hemmet så vill man ju vara säkert på att personen har god erfarenhet av sitt yrke. Och vad kan då vara bättre än att vända sig till den grupp av individer som har flera decinneris yrkeserfarenhet?  I Malmö finns exempelvis Pensionärspoolen och Veterankraft, som förmedlar arbetsvilliga pensionärer till både företag och privatpersoner. Bra timpriser dessutom. 

Läs mer här om dessa tjänster. 

 

  • Lägg upp ett uppdrag på Hinnerdu.se 

Denna tjänst visste vi inte själva om för bara ett par veckor sen, men den förtjänar definitivt ett omnämnande. Hinnerdu.se är en sajt där man kan lägga upp uppdrag i vardagen som man inte själv hinner med - och få in förslag från personer i ens närområde som kan tänka sig att hjälpa till (givetvis mot betalning). Priset för uppdraget sätter du själv, och sedan är det bara att vänta in om någon är villiga att utföra det för denna summa. Det ska sägas att denna sida nog inte är rätt forum för avancerade hantverkstjänster, men om man behöver hjälp med enklare uppdrag kan den vara ett intressant alterantiv.

Läs mer här om hur denna tjänst fungerar. 

 

  • Skapa en förfrågan på Brabyggare.se 

Okej, detta är inte helt olikt föregående förslag, men som du säkert gissat av namnet är brabyggare.se en tjänst helt ägnad åt dig som vill ha hjälp av en hantverkare. Att lägga upp ett uppdrag här är hur enkelt som helst. Det är bara att skapa ett konto, beskriva vad du vill ha hjälp med och sedan välja att din förfrågan ska gå till hantverkare i Malmö med omnejd. Inom kort för du massor av kontakter med hantverkare och snickare som du sedan kan välja bland. 

Läs mer här om detta förslag. 

20 aug 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)